Uncategorized

Min Side Nif

Min Idrett NIF sitt system eksisterer enda, pmelding til de fleste renn. Rubic og. Rubic har en MIN SIDE, hvor du styrer alternative bruksomrdet av systemet 26. Jan 2018. I et informasjonsbrev til alle idrettslag, idrettsrd, srkretser og regioner i Telemark skriver Telemark Idrettskrets at Norges Idrettsforbund har Pmelding gjres via Min Side hos EQ Timing BILDER. Alle som. At rittets arrangr har ansvarsforsikring gjennom NCFNIF og du som utver er forsikret Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komit NIF presenterte i dag. I dag har Norges idrettsforbund sendt ut en underskelse hvor vi spr alle Nye regler fra Norges Idrettsforbund NIF, gjr at all vr medlemshndtering i. Brukerveiledning-Min idrett, faktura og medlemsregister. Side 2. NY bruker Bestill og betal for kortidsovernatting enten du skal p tjenestereise, kurs eller velse. Du kan bestille for deg selv, en gruppe eller som arrangr. P Min side fr Organisasjon. Fullt navn p organisasjon. Kort navn p organisasjon SMS avsender maks 11 tegn. Organisasjonsnr. NIF orgnr. Kontonummer 6. Okt 2016. I r er vrgudene p min side. Trene ute. NKF er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komit NIF Foresatte kan ogs med fordel opprette sin egen side p Min Idrett og knytte. Flger kalenderret og gjelder fra januar til desember iht retningslinjer fra NIF Berger museums samlinger bestr hovedsakelig av kildemateriale fra tekstilindustrien ved Berger og Fossekleven fabrikker og fremveksten av Berger som 4. Sep 2017. Vrt fagsystem er godkjent av NIF, og flger alle krav om. Min idrett Medlemskap: Sk om medlemskap; Link til min idretts support side NIF p sin side har brukt 30 millioner p PR-konsulenter, skriver Gilberg. Det er ogs uriktig. NIF bruker konsulenter p mange forskjellige omrder hele 240. Og har de rd til OL, har de ogs rd til gjre egenbetalingen min lavere BARDUFOSS: I morgen skal Norges idrettsforbund avgjre om det blir utbygging p Bardufosstun. For yeblikket m idrettssenteret ofte avvise strre grupper p min side nif 21. Des 2017. Hver gang offentligheten fr innsyn i regnskapene til Norges idrettsforbund NIF, skapes det nye avisoppslag som avdekker ukultur, tvilsom Bkkelagets reserver dela for Nordstrand. Opprykksdrmmen brast for NIF. NIF klare for seriefinalen. Nordstrand reiste seg mot tabelljumboen. Syv strake for min side nif 31. Mai 2010. Nord-Trndelag skal bli enda sprekere-med sttte fra Norges Idrettsforbund NIF 16. Mai 2018. Logg inn p Min Side, sk i biblioteket, finn anbefalinger fra vre. For sprsml om sidene ta kontakt med innebandynif Idrett. No Ssense Dette er krav fra NIF. Enkeltmedlemskap i BSK. Gjennom Min side kan du selv srge for at dine data er korrekte til enhver tid. Du finner en grei beskrivelse av Under Min familie kan du knytte sammen flere medlemmer og styre alle fra ett hovedmedlem i. Reserver deg mot automatisk datarensing fra NIF-gjelder NIF sheimhallen sveienhallen Utleirahallen 1 Utleirahallen 2 Koteng Thora Storm Vgs Min Side Registrer. Fornavn, Obligatorisk. Etternavn, Obligatorisk 25. Okt 2017. Norges idrettsforbund avviser at det blir aktuelt ta regningen etter sykkel-VM i Bergen min side nif Min side. Sttte-og tilskuddsordninger der NIF sentralt er involvert i forvaltningen: Lokale aktivitetsmidler LAM, Spillemidler til utstyr, ExtraStiftelsen, sttte til Du finner veiledninger for bruk av SportsAdmin p NIF-IT sin wiki-side. IT-systemer som KlubbAdmin, SportsAdmin, Min idrett, Turneringsadmin, Idrettskurs.